• Dick Martens

G-tennissers de WAAG actief tijdens Nationale Sportweek

HEELSUM Ook dit jaar neemt de afdeling G-tennis van Gehandicapten Sportvereniging WAAG weer actief deel aan de Nationale Sportweek. Dinsdagavond stonden er een tiental tennissers op de banen van LTC Harten, op Sportpark Wilhelmina. Onder de bezielende leiding van tennisgoeroe en hartstochtelijk pleitbezorger van het rolstoel- en G-tennis, werkten zij aan hun techniek, maar hadden vooral veel plezier.

 

Dick Martens

 

,,Evenals vorig jaar waren we weer te gast bij tennisvereniging Harten", aldus Piet Noordhuis. ,,De groep, momenteel 10 spelers en speelsters, speelt is al ruim tien jaar met elkaar. Je ziet het, ze zijn erg enthousiast en nog steeds leergierig. En echt fanatiek als ze een wedstrijdje spelen. Maar daar draagt de deskundige en enthousiaste begeleiding van Aad."

 

 

JUICHEN De tenniscoach bezorgde, samen met Jelle Oosterwijk en Natalija Muhina, het enthousiaste tiental weer een mooie tennisavond. Variatie, leuke oefeningen en een grote dosis humor zorgden ervoor dat de deelnemers zich op de grote toernooien, als een Roland Garros of Wimbledon waanden. Op vallend was wel dat de kleding vooral op hun voetbalfavorieten was geënt, waarbij de Ajax-shirts de boventoon voerden en het juichen vaak de allure van de Madrileense superster Cristiano Ronaldo had.

 

 

AANSTEKELIJK ,,Het zou mooi zijn als we nog een aantal nieuwe spelers zouden kunnen begroeten", vervolgt Noordhuis. ,,Het is echt een mooie vorm van bewegen en het enthousiasme van de spelers en speelsters en van de trainers werkt aanstekelijk. Sinds ruim twee jaar spelen we in de hal van tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom. Belangstellenden kunnen op de site van WAAG kijken voor de tijden."

 

 

INFO Opgeven kan ook bij de coördinator van het tennis: Piet Noordhuis (Tel.: 0317-317649/ 06-28828835 of via infosport@sportclubwaag.nl.