• Movie W
  • Movie W
  • Movie W

Filmhuis Movie W wordt wijngaard

WAGENINGEN Movie W draait tot en met dinsdag 19 september drie films, met een zondagmatinee.

LOUISE EN HIVER Melancholisch animatiesprookje in pasteltinten. De 75-jarige Louise blijft na haar zomervakantie achter in een Bre­tons kust­plaatsje en maakt de balans op van haar leven. Haar char­me, hu­mor en onver­schrok­ ken­heid slui­ten haar in je hart. Na afloop wil je zelf ook af­da­len naar je diepste herin­ne­rin­gen, in de stilte van een stad in win­terslaap. Wo 13 en za 16 20.30 uur.

DONKEYOTE Meanderend portret van Manolo met cowboyhoed, die na zijn pensioen door de Anda­lu­sische natuur wandelt met ezel en hond. Deze levenskunstenaar en eigentijdse Don Quichot is vastbe­sloten zijn grootse droom uit te laten komen. Een warme, ont­haaste roadmovie, en mooi eerbe­toon aan de onvoorwaarde­lijke vriendschap tussen mens en dier. Do 14, zo 17 en di 19 20.30 uur.

RETOUR EN BOURGOGNE Geraffi­neerde Franse Heimatfilm op de uitgestrekte, met wijngaarden be­zaaide heuvels door de seizoenen heen. Een liefdevol ver­haal van twee broers en zus die met passie de wijngaard van de fa­milie beheren. Over fami­lie en wor­tels, daarvan los­komen en er­mee verbonden blijven. Mooi ver­beeld feelgooddrama met heer­lijke mu­ziek. Rond de vertoning schenkt Wagenings Wijngoed lekkere wijn! Vr 15 20.30 uur en zo 17 16.00 uur.

Wilhelminaweg 3a, info: moview.nl.