Zakelijk lezersnieuws

Trots overheerst bij genomineerden Business Event gemeente Wageningen 2018!

Maandag 9 april vond de derde editie van het Business Event gemeente Wageningen plaats. Tijdens dit werd event werd podium gegeven aan 11 bedrijven die genomineerd waren voor de titel ‘Ondernemer/Onderneming van het jaar’.

Geslaagde derde editie Business Event gemeente Wageningen

Inspirerende ondernemersverhalen, een enthousiaste verrassende gastheer en effectief netwerken blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagd Business Event.

Illusionist Jan Reinder presenteert Business Event gemeente Wageningen

Maandag 9 april aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeente Wageningen.

Salon By Cris geselecteerd voor pilot GrowtPLUS

De salon is uitgekozen om mee te doen met een pilot voor “GrowthPLUS®”, de oplossing tegen mannelijk haaruitval.

Eerste Businessboeket overhandigd!

Maandag  9 april aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeente Wageningen.

CO2-uitstoot

‘Uitstoot CO2 moet omlaag’ lees ik in Uw blad van 14 maart, terwijl het Heveadorp Energie Initiatief zich inzet voor de stelling: ‘Renkum in 2040 energieneutraal is veel te laat’. Een loffelijk initiatief.

Genomineerden Business Event gemeente Wageningen aan het woord

Het duurt niet lang meer en dan worden de genomineerden van het Business Event gemeente Wageningen gepresenteerd aan het publiek in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Symposium Sustainable Future Cities

Ter ere van het 140 jarig bestaan van Ceres zal er 3 april een symposium georganiseerd worden die in het teken staat van de stad van de toekomst.

Inspirerende kennismaking bij Official Partner Schuurman & De Leeuw

Maandag 9 april aanstaande zal de derde editie van het Business Event gemeente Wageningen plaats vinden in De Wageningsche Berg.

Matige bezorging "Hoog en Laag" verklaard?

Afgelopen zaterdag bij een inzamelpunt  voor oud papier viel mijn oog op een enorme stapel exemplaren van de "Hoog en Laag" van afgelopen woensdag, 7 maart!!

Pagina's