Zakelijk lezersnieuws

Bijzondere ontmoeting bij Schuurman & De Leeuw Accountants

In de afgelopen periode hebben een Voordrachtcommissie en de Vakjury van het Business Event gemeente Wageningen veel tijd besteed aan de selectie van zich onderscheidende ondernemers uit de gemeente.

Kick-off VeluwezOOOm got talent

Afgelopen dinsdag was de kick-off van het project VeluwezOOOm got Talent in het Rhedense gemeentehuis in De Steeg.

Nog heel even geduld!

Nog enkele weken geduld hebben en dan zal bekend gemaakt worden wie de genomineerden van het Business Event gemeente Wageningen 2018 zijn.

Nieuwe cao voor Parenco

Parenco en vakorganisaties CNV Vakmensen en FNV hebben in nauwe samenwerking een akkoord bereikt over een nieuwe cao. De afgesproken cao gaat met terugwerkende kracht in op 1 april 2017 en loopt tot en met 31 maart 2019.

Kom culinair genieten tijdens streekdiner in Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Woensdag 7 februari kunt u bij het 4 sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg genieten van wat de streek u te bieden heeft. Ontdek lokale, eerlijke producten, rechtstreeks van de boer. Deze worden geleverd door Coöperatie Boerenhart, een samenwerkingsverband tussen lokale boeren.

Ondernemersevent op dinsdagavond 13 februari 2018

Ondernemersevent 13 februari 2018 | Actueel ondernemersverhaal op een nieuwe bijzondere locatie

Als ondernemer, leidinggevende let u op veranderende omstandigheden.

Groente en Fruit Speciaalzaak stopt na 35 jaar

A.s. zaterdag (20 januari) sluit, na bijna 35 jaar, de Groente- en Fruit Speciaalzaak de Kriek gevestigd aan de Utrechtseweg 112 in Oosterbeek haar deuren. Op 1 augustus 1983 starten Herman Roelofs en Nellie Roelofs-van Krieken met veel enthousiasme hun eigen onderneming.

16 januari a.s. gratis bijeenkomst Filmhuis Oosterbeek ~ De Erfenis: van testament tot afwikkeling

Op dinsdagavond a.s. organiseren Dirkzwager advocaten & notarissen en Van Barneveld Advocaten een gratis bijeenkomst met als onderwerp De Erfenis: van testament tot afwikkeling.

Workshop "puzzelen met je kat"

Katten zijn roofdieren, die van nature gemiddeld zo'n 6 uur per dag jagen. Wanneer wij onze katten hun maaltijd in een voerbakje geven, hoeven zij niet te jagen. Om ze tegemoet te komen in hun jachtbehoefte kunnen we gebruik maken van voedselverrijking.

Vroegboekkorting op Mindfulnesstraining SESARA

In januari 2018 beginnen de 8-weekse groepstrainingen Mindfulness in Arnhem weer. Geeft u zich nog voor de kerst op voor een groepstraining dan krijgt u nog een korting van € 25,=

Pagina's