Zakelijk lezersnieuws

Lady Bird in Filmhuis Oosterbeek

Filmhuis Oosterbeek vertoont 8 en 10 juni ?Lady Bird?

Christine (Saoirse Ronan) is een Amerikaanse puber met echte Amerikaanse puberproblemen: ze is slecht in wiskunde, ze wil niet arm zijn en doet dus net alsof ze rijk is ?n ze heeft een stomme naam. Noem haar dus maar Lady Bird.

Eenmalig College over Bitcoin

Eenmalig College over Bitcoin in Oosterbeek

Wereldwinkels slaan handen ineen

De vijf wereldwinkels in Arnhem, Velp, Elst, Oosterbeek en Renkum gaan hun samenwerking fors verstevigen. De winkels trekken vanaf deze zomer samen op achter één logo en komen met gezamenlijke acties.

KERKDIENSTEN OOSTERBEEK

St. Bernulphuskerk 10 juni: Eucharistie, 1e Communieviering m.m.v. HDOR Kinderkoor

Verder leven na een ongeval

Een ongeval kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. De Oosterbeeker Mark Veenstra biedt inmiddels meer dan 26 jaar rechtshulp aan slachtoffers. Recent werd een korte film gemaakt over zijn werk.

Workshop Zakelijke Smartphone Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden ... Dus wil je dat jouw zakelijke foto's voor social media positief in het oog springen bij (potenti?le) klanten. En dat kan jijzelf voor elkaar krijgen!

Blok Huisbeheer met zorg overgedragen aan ‘t Mauritshuis Verhuurmakelaars.

Blok Huisbeheer is een begrip in Wageningen en omstreken. Wie op zoek gaat naar tijdelijke woonruimte in deze omgeving komt uit bij deze verhuurmakelaar. Eigenaresse mevrouw Blok-Bense is geliefd bij huurder en verhuurder. Haar grote betrokkenheid is zeer kenmerkend.

Thaise massagesalon geopend in Wageningen

Sinds februari ‘18 is er in Wageningen een traditioneel Thaise massagesalon geopend, genaamd Sala Thai Massage.

Sala Thai Massage is gevestigd aan de Bergstraat 46, tegenover Hotel ‘De Wereld’.

Trots overheerst bij genomineerden Business Event Wageningen

Maandag 9 april vond de derde editie van het Business Event gemeente Wageningen plaats. Tijdens dit werd event werd podium gegeven aan 11 bedrijven die genomineerd waren voor de titel ‘Ondernemer/Onderneming van het jaar’.

Geslaagde derde editie Business Event gemeente Wageningen

Inspirerende ondernemersverhalen, een enthousiaste verrassende gastheer en effectief netwerken blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagd Business Event.

Pagina's