Verkiezingen lezersnieuws

Oproep aan nieuwe coalitie

Een centrum voor Landschap, Kunst en Cultuur op de Westerbouwing: een mooier visitekaartje van Renkum als kunstenaarskolonie is niet te geven. Toch draalt de gemeente al ruim een decennium om dit centrum van de grond te tillen.

GroenLinks strijdt tegen laagvliegroutes 

GroenLinks strijdt landelijk, provinciaal en lokaal tegen de uitbreiding van Lelystar Airport.

Meer groen en minder stenen in Wageningse woonwijk “De Buurt”!

Om bij het College van Burgemeester en Wethouders aandacht te vragen voor alle ontwikkelingen in de wijk “de Buurt”, en de zorgen hierover kracht bij te zetten, heeft buurtcomité Harnas ruim 265 petities overhandigd aan locoburgemeester Gudden en de  plaatsvervangend voorz

Duurzaamheidsdebat: alle partijen willen circulair, verdeeldheid over de rondweg

WAGENINGEN – Hoe denken de 9 Wageningse politieke partijen over zonneparken of windmolens, lineaire of circulaire economie, wel of geen campusrondweg?

Magazine ‘Renkumse Maat’ in elke brievenbus

De lokale politieke partij GemeenteBelangen is begonnen met het huis-aan-huis-verspreiden van een speciaal voor de verkiezingen gemaakt magazine. Alle huishoudens in de gemeente Renkum ontvangen deze week de ‘Renkumse Maat’. 

Canvassen komt bij GroenLinks uit Wageningen

Afgelopen zaterdag gingen Wageningse vrijwilligers van GroenLinks weer op campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Canvassen, huis-aan-huis gesprekken met  bewoners, is een traditie bij GroenLinks. De afdeling van Wageningen stond aan de wieg.

Vijf dorpen in 't Groen en Lightyear

In verband met de komende gemeenteraadsverkiezingen brengt Vereniging Vijf dorpen in 't Groen vervroegd het volgende nieuws uit.

CDA Wageningen wil een mkb-toets

Het CDA in Wageningen wil dat de gemeente een mkb-toets gaat ontwikkelingen om regeldruk voor lokale ondernemers te verlagen. Het CDA heeft hier schriftelijke vragen over ingediend met een oproep aan het college om dit in te stellen.

Dorpscafe GemeenteBelangen in MFC Doelum Renkum

Vrijdag 23 februari 2018

Op 7 maart verkiezingscafé Renkum-Heelsum in MFC Doelum

Op 7 maart aanstaande organiseert het dorpsplatform Renkum-Heelsum het verkiezingscafé. Deze bijeenkomst richt zich op de inwoners van de dorpen Renkum en Heelsum. Alle aan de Renkumse gemeenteraadsverkiezingen deelnemende politieke partijen hebben toegezegd hieraan deel te nemen.

Pagina's