Sport lezersnieuws

De Rijn IJssel Marathon: voor de zevende keer roeien van Wageningen naar Zutphen

Wat in 2012 begon als lustrumevenement van de toen honderdjarige roeiverenigingen in Wageningen (Vada) en Zutphen (Isala), is inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel van de Nederlandse roeimarathonkalender.

Jan Janssen Classic Toertocht

Op 30 juni a.s. wordt door Toerclub Wageningen voor de 33e keer de Jan Janssen Classic verreden. De toertocht is geschikt voor toerfietsers en wielrenners. Start en finish op Universitair Sportcentrum De Bongerd, Wageningen.

Wagenings Breicafé

Zelfgemaakte kraamcadeautjes zijn zo heerlijk persoonlijk, zoals rammelaar vissen die je haakt: dinsdagavond 3 juli van 20.00-22.00uur bij De Vlaamsche Reus (Hoogstraat 21) of woensdagmiddag 4 juli van 14.00-16.00uur bij THUIS (Stationsstraat 32).

Play offs op Minigolfpark Duno

Zondag a.s. vindt er op het Minigolfpark van Dun in Doorwerth play off wedstrijden plaats. Voor de 1e klas ontvangt Duno 2 dan De Vrije Slag 1. Volgende week wordt dan de return in Wageningen gespeeld. Om kampioen te kunnen worden, zullen beide ontmoetingen in winst omgezet moeten worden.

Interculturele maaltijd in de Nude

U bent vrijdag 29 juni om 17.30 uur weer van harte welkom bij de interculturele maaltijd van het kookatelier in het Huis van de wijk de Nude aan de Kortestraat 2.

Wageningense Studenten Roeivereniging Argo naar Shanghai

Aankomende zomer zullen twee Argonauten vergezeld met roeiers van andere Nederlandse verenigingen en coaches afreizen naar Shanghai. Hier zullen zij onder de Nederlandse vlag uitkomen op het FISU wereldkampioenschap die plaats zal vinden op 10, 11 & 12 augustus.

Ome Joop’s Tour 2018 met nostalgische NS trein van Groningen naar Den Bosch

De 68e editie van deze zomer is nu al uniek te noemen. Naast de fiets nemen de kinderen ook een stuk de trein. Kinderen die normaal niet op vakantie zouden gaan, beleven een evenement om nooit meer te vergeten.

Vlootschouw

Vlootschouw bij Wageningse studenten roeivereniging Argo.

Met de Blauwe Bever naar de Blauwe Kamer

Vanaf Renkum naar de Blauwe Kamer bij Rhenen varen geeft een prachtig uitzicht op een heel gevarieerd stuk van de Rijn. Een echte vaarexcursie. Er is veel te zien! De start van de tocht is bij de aanlegplaats van het voetgangerspontje aan de Veerweg vlakbij de papierfabriek Parenco.

Pagina's