Sport lezersnieuws

Schaatsruilbeurs en schaatsslijpclinic

Schaatstrainingsgroep Wageningen STW organiseert een informatie middag materialen, schaatsruilbeurs en clinic zelf schaatsen slijpen.

WSDV-jeugd 'grootverdiener' in Reeuwijk

WSDV deed zaterdag in Reeuwijk weer eens danig van zich spreken. Op het jaarlijkse jeugddamtoernooi was jeugdcoördinator Gerard Zijlema met een achttal present met na afloop drie meiden op de hoogste trede van het erepodium. Twee jongens gingen met het zilver terug naar Wageningen.

Johan Friso en St. Jozefschooldamkampioen

De Wageningse schooldamkampioenschappen zijn weer een groot succes geworden. Clubgebouw De Doorbraak van het organiserende WSDV barstte weer bijkans uit z'n voegen.

Redichem zoekt voetballende meisjes en vrouwen

De laatste jaren zit het meisjes- en vrouwenvoetbal, mede door de goede prestaties van onze oranje leeuwinnen, erg in de lift. Zo ook bij voetbalvereniging Redichem.

Zaterdag 25 november: 50e Horaloop

Op zaterdag 25 november vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek weer de schitterende entourage van de 50e Horaloop.

Topprestatie van WSDV

Wageningen - WSDV overtrof zichzelf en hield aan de streekderby tegen landskampioen VBI Huissen knap een punt over. De Wageningse ereklasser bleef daardoor op de vierde plaats staan .

Het Renkumse Schaakteam OPC 1 speelt gelijk tegen ASV 11 uit Arnhem

Donderdag 9 november speelde het eerste team van OPC tegen het 11e team van ASV. Op papier had onze club makkelijk kunnen winnen, maar dat viel tegen....Invaller Alexander Vos de Wael op bord 6 deed goed werk en dwong zijn tegenstander al binnen één uur tot overgave.

Nieuw in Zweiersdal: Hatha Yoga Sivananda Style

Dat yoga goed is voor lijf, leden en hoofd is bekend. En steeds meer mensen de weg naar deze prettige vorm van beweging te vinden.Er zijn diverse vormen van yoga te beoefenen met elk hun eigen kwaliteit en focus.

Slotwedstrijd Canicross nederland

Slotwedstrijd Canicross Nederland

Wintercompetitie bij Duno minigolf + extra openingstijd

Zondag a.s. gaat de traditionele wintercompetitie bij Duno in Doorwerth weer van start. Over de gehele winter verspreid, zal er op 8 zondagen worden gestreden. Om te beginnen a.s. zondag. Er wordt telkens om 12.00 uur gestart. Elke winter is daar telkens weer veel belangstelling voor.

Pagina's