Sport lezersnieuws

KV Wageningen verliest van Oost Arnhem

KV Wageningen heeft helaas geen revanche kunnen nemen op de uitnederlaag in Arnhem. Na een flinke achterstand (1-7) in de beginfase, waar de Wageningers werden overrompeld, wisten ze zich toch nog terug te knokken naar 9-10 met de rust.

Open NK veteranen in De Doorbraak: Hoe warm het was en hoe zwaar

De veertiende editie van het open Nederlandse damkampioenschap voor veteranen stond vooral in het teken van de hitte. De temperatuur liep in clubgebouw De Doorbraak van het organiserende WSDV niet alleen door de spanning op tot het kookpunt.

Bevrijdingsschaaktoernooi

Op 5 mei staat de 70ste editie van het Bevrijdingsschaaktoernooi op de agenda. Universitair Sportcentrum De Bongerd aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen is dan wederom de oase van rust in een drukke stad.

Vesper op 29 april met Telemann-cantate

De vierde vesperdienst-in 2018 van de Protestantse Kerk Wageningen staat in het teken van ?zingen?. Dat kan ook niet anders op zondag Cantate. In deze korte zondagmiddagdienst op 29 april a.s.

Zomercursus: Tai chi chi kung

In de maanden mei en juni is er een speciale cursus Tai chi chi kung van 8 lessen die geschikt zijn voor iedereen en daarom ook voor senioren. Tijdens de les zult u steeds staan, we liggen niet.

Nordic Walking cursus

Vrijdag 4 mei a.s. start Sport & Gezondheid De Plataan weer een beginnerscursus Nordic Walking voor iedereen die op een sportieve manier wil leren Nordic Walken.

Tijdrit voor liefhebbers: Wageningse Muur

Zaterdag 2 juni biedt de 34e Wageningse Wielermuur van 16.00 tot 21.30 uur plezier voor iedereen. Toeschouwers kunnen genieten van wielerprestaties van hoog niveau. De Wielermuur is geliefd en ook berucht door de beklimming van de Wageningse Berg.

Rabobank Dikke Banden Race

Doe mee met de Rabobank Dikke Banden Race Wageningen op 2 juni! De Rabobank Dikke Banden Race Wageningen is een fietswedstrijd voor kinderen op de basisschool van 7 tot en met 12 jaar. Er zijn twee leeftijdscategorieën.

WSDV bij laatste vier

WSDV heeft zich voor het eerst sinds jaren weer eens geplaatst voor de halve finale van het Gelderse bekertoernooi om de Jan van der Zwan Cup. Het Wageningse kwartet versloeg niet zonder fortuin VBI met 5-3.

Mindful Cycling Clinic

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Cycling laat je kennis maken met de verschillende facetten van het mountainbiken of wielrennen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam.

Pagina's