Sport lezersnieuws

WSDV-welpen annexeren erepodium

Teun Beysens en Merlijn Moene zouden toch top-vijf moeten kunnen scoren. En voor Nathan van Beek zou een plaats bij de eerste tien toch al héél verdienstelijk zijn geweest. Het liep echter anders, beter, véél beter zelfs.

VOLLEYBAL

Oosterbeek 21 febr. De tweede competitie avond liep voor volleybal vereniging Vollvo uit op een teleurstelling. In Valkenhuizen moest de vereniging uit Oosterbeek om 20.30 uur aantreden tegen Agilitas. Dit was nog een zeer spannende wedstrijd met twee teams die er vol voor gingen.

Biljart vereniging Pumke Oosterbeek

Zie eerder verzonden mail van vanochtend.

Introductie Kajakvaren

In maart en april organiseert de Wageningse Kano Vereniging 'De Bovenste Polder' de cursus Introductie Kajakvaren. Voor wie kennis wil maken met de kanosport en uitziet naar leuke peddeltochten. De lessen vinden plaats op de Rijn.

Twee finaleplaatsen voor Climax bij NK Indoor

Climax-atleten Eva Hovenkamp en Stefan Nieuwland bereikten dit weekend tijdens het NK Indoor atletiek voor senioren beiden de finale. Eva eindigde op de 400 meter als zesde en Stefan finishte op de 60 meter horden als vijfde.

Elster-run

Wat is de Elster-run?

De Elster-run is recreatie/prestatie loop die word gelopen in park Lingenzegen.

Hier kan iedereen vanaf 4 jaar aan meedoen.

Er zijn voor de jeugd drie verschillende afstanden, en voor volwassenen tevens drie afstanden op dit moment.

WSDV: katterig gevoel tot besluit

Wat restte was een katterig gevoel. Door een nogal schlemielige 11-9 nederlaag bij Dammend Tilburg sloot WSDV het seizoen in mineur af.

Kinderyoga & mindfulness kennismakingsles

Altijd al eens kinderyoga willen doen? Of heb je zin om gewoon een les mee te doen? dat kan op 22 februari en op 8 maart. Alle kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom. De speciale proefles kost maar €6,50.

Renkumse acro teams door naar Oost Nederlandse Kampioenschappen!

Zaterdag 10 februari 2018 zetten in Zuid-Korea de Nederlandse schaatsers Nederland op de kaart en in Winterswijk zetten de Acro-meiden van SVKV Renkum op de kaart.

Twee keer volledig Climaxpodium bij Februariloop

Zaterdag 10 februari vond in de prachtige bossen van Bennekom weer de Februariloop plaats. Op de twee jeugdlopen werd het podium bij de meisjes compleet bezet door Climax-atleten.

Pagina's