Lokaal lezersnieuws

Boomplantdag bij de Airborneschool in Heelsum

Op woensdag 21 maart is het schoolplein van de Airborneschool in Heelsum een beetje mooier geworden: er is een jonge beukenboom aangeplant.

Renkum aanvliegroute Lelystad: tijd voor actie!

De minister heeft de gemeente Renkum gisteren laten weten dat de aanvliegroute Lelystad over het Renkums beekdal de enige optie zou zijn voor onze regio. Meer varianten zouden nu niet meer in beeld zijn.

Cursus 'Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel voor familie en naasten die zorgen voor iemand met NAH'

Een cursus voor familie en naasten die zorgen voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Dirigent Ger Vos ontvangt Wagenings Erezilver

Na een sfeervolle uitvoering van de Matthäus-Passion door Vocaal Ensemble Vivavoce  op 18 maart in de Johannes de Doperkerk te Wageningen ontving dirigent Ger Vos uit handen van burgemeester Van Rumund het Wagenings Erezilver.

 Nieuw geluid voor Muziekvereniging Eendracht

 Nieuw geluid voor Muziekvereniging Eendracht: een prachtige gong is in gebruik genomen! Het fanfare-orkest van de Renkumse vereniging repeteert wekelijks op donderdagavond in Doelum, het nieuwe multi-functionele centrum in Renkum.

Bedrijven en organisaties maken uiterwaarden schoon

Nu het water in de Nederrijn weer is gezakt, is goed zichtbaar hoeveel drijfvuil er in de uiterwaarden is achtergebleven. Drijfvuil dat uiteindelijk in de oceaan, en dus in de plastic soup terecht zal komen.

VVD vraagt om de tien onveiligste plekken van Renkum te nomineren

De VVD vraagt de inwoners van Renkum plekken te nomineren waar zij camerabeveiliging nodig vinden.

Arboretumkerk actief tijdens de Stille Week

De week tussen Palmzondag en Pasen wordt de Stille Week genoemd. In die week zijn er diverse speciale vieringen in de Arboretumkerk in Wageningen (hoek Arboretumlaan/August Faliseweg). Op Palmzondag 25 maart lopen de kinderen in optocht door de kerk met Palmpasenstokken en palmbladeren.

Leerkrachten gezocht onderwijs hooggevoeligen – infoavond 27 maart

De spirituele school IBBO Barnsteen zoekt docenten en andere vrijwillige begeleiders. We zoeken helpende handen bij het basisonderwijs, liefdevolle leerkrachten met PABO en betrokken, enthousiaste docenten voor het Voortgezet Onderwijs.

Pagina's