Lokaal lezersnieuws

Minigolfpark Duno extra open

Het bekende minigolfpark van Duno aan de W.A. Scholtenlaan 138a in Doorwerth heeft nog extra openingstijden. Zolang het redelijk weer blijft, zullen we op de woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur geopend blijven.

Oude en antieke serviezen bij de Boschhoeve in Wolfheze

Ook dol op mooie Engelse serviezen

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kunnen liefhebbers van oude en antieke Engelse serviezen hun hart ophalen bij Kwekerij/tuin de Boschhoeve in Wolfheze.

Amnesty Gemeente Renkum: Mensenrechten - wat spelt in Oost Europa

Amnesty-International Gemeente Renkum, zal op 2 november as, een avond organiseren waar een lezing zal worden gegeven over de ontwikkeling van mensenrechten in Rusland en Oost-Europa.

Praat mee over verkiezingsprogramma GroenLinks

De beste plannen komen van onderop, daar is GroenLinks van overtuigd. Daarom blijft de partij in contact met kiezers, ook buiten campagnetijd. Regelmatig praten ze met ervaringsdeskundigen, omwonenden en experts over de thema's die spelen.

Informatieavond over warmtepompen in de bllthk

Op maandagavond 30 oktober organiseert de gemeente Wageningen een informatieavond over warmtepompen in de bblthk. Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van een warmtepomp. Niet gek, want het is een duurzaam alternatief voor een cv-ketel op aardgas.

Zonnig sprookjesfeest in Tuin de Lage Oorsprong

Zo 15 oktober jl. speurden kinderen en ouders in Tuin De Lage Oorsprong naar beesten op stokjes met sprookjesvragen. Helma Snelooper vertelde in het Groene Forum over kikker die een groot feest wilde organiseren, ouders en kinderen luisterden geboeid op deze prachtige zonovergoten dag.

Lezing over voeding en gezondheid

De regionale werkgroep MMV, Moerman Vereniging, organiseert op 24 oktober a.s. een avond over voeding en gezondheid. Veel gezondheidsklachten hebben met voeding te maken en daar kunnen we allemaal zelf keuzes in maken.

Inloopochtend (hoog)begaafde kinderen

Als je kind hoogbegaafd is vraagt dat om een andere begeleiding van je kind, thuis en op school. Het kan veel vragen bij jou als ouder oproepen: wat heeft mijn kind nodig? Gaat hoogbegaafdheid altijd samen met hoogsensitiviteit en wat betekent dat dan? Laat ik mijn kind testen?

Wagenings Breicafé

De haaknaaldenegel gaat niet in winterslaap. Samen met je haaknaalden houdt ze je gezelschap als je haar haakt: dinsdagavond 25 oktober van 20.00-22.00uur bij De Vlaamsche Reus (Hoogstraat 21) of woensdagmiddag 25 oktober van 14.00-16.00uur bij THUIS (Stationsstraat 32).

Opbrengst collecte voor KWF Kankerbestrijding Oosterbeek

Oosterbeek, 14 oktober 2017 - Oosterbeek heeft € 6887,14 opgebracht! Wie de collectant gemist heeft, kan alsnog een gift overmaken.

Pagina's