Lokaal lezersnieuws

Theatersport ‘Op Werelds niveau’!

De Wageningse Theatersporters Liever Veul Bloemen gaan weer het theater in!

Willen we de verzorgingshuizen terug?

Terug naar verzorgingshuizen in Nederland als oplossing voor eenzaamheid bij ouderen en  voor de doorstroom op de woningmarkt. Die discussie laaide deze week in Nederland weer op. Maar wie wil er terug naar de grote instituten met kleine kamertjes en weinig privacy?

Zomermarkt Kardinaal Alfrinkschool

Vrijdagmiddag 1 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur organiseert de Kardinaal Alfrinkschool een zomermarkt om geld in te zamelen voor een nieuw schoolplein.  Deze zomermarkt is niet alleen voor ouders en kinderen van de Kardinaal Alfrinkschool maar ook voor andere belangstellenden.

KABAM!! voor volle zaal in Junushoff

Zaterdag 19 mei presenteerde Musical Kids Wageningen de nieuwe musical KABAM!! voor een uitverkochte zaal in de Junushoff. 18 Kinderen van 8 tot 14 jaar speelden het verhaal van een rijk gezin dat het helemaal voor elkaar heeft, totdat een ernstig ongeluk alles op zijn kop zet..

Fietser aangereden. Automobilist rijdt door ...

Op 24 mei werd op de Utrechtseweg nabij het Shell tankstation te Oosterbeek een fietser aangereden. De automobilist reed door.

Een ongeval is een ingrijpende gebeurtenis. Wanneer je dan aan je lot overgelaten wordt is dat bizar. 

GELUKSDAG in Wageningen – aandacht voor onderwijs en coaching hooggevoeligen

Op zondag 3 juni is het jaarlijkse HAPPINESS4ALL festival aan de Haagsteeg 4 in Wageningen in en rondom het voormalige gebouw van de vakgroep Tuinbouwplantenteelt. Op deze dag is er ook aandacht voor onderwijs aan en coaching van hooggevoeligen.

Gelderlanders informeren elkaar tijdens een noodsituatie

Maandag 4 juni NL-Alert controlebericht: controleer of jouw mobiel goed is ingesteld

Jeu de boulesbaan Verburgt-Molhuysen Staete feestelijke geopend door burgemeester Agnes Schaap

Met het spelen van een potje jeu de boules, onder leiding van buurtsportcoach Hans Kap, opende burgemeester Agnes Schaap donderdag de nieuwe baan bij Verburgt-Molhuysen Staete.

Gezocht: ondernemers in de Wageningse wijk De Nude

Voor een artikel dat ik schrijf over de energietransitie naar aardgasvrij in de Wageningse wijk De Nude, ben ik ( Margriet Zwaan), een journalistiekstudent, op zoek naar ondernemers in deze wijk om te spreken. Want hoe ervaren zij die transitie nou?

Is Wageningen goed op weg?

Een nieuwe grote weg voor een stad die bekend staat om haar duurzaamheid. Waarom? De meningen over dit project zijn verdeeld en er spelen verschillende belangen. Redactie Wagewijd gaat de komende weken proberen zich een weg te banen door dit onderwerp.

Pagina's