Lokaal lezersnieuws

Kerstgroet Ritmiek Muziek goed ontvangen

Afgelopen vrijdag 15 december was het zover. De eerste kerstgroeten werden uitgedeeld door het demonstratiedansteam van Ritmiek Muziek. Super spannend, want het was de allereerste keer voor ze.

Kerstavondviering in de Arboretumkerk

Kerstavondviering Arboretumkerk, vrijzinnig op weg

Lara de Brito lijsttrekker GroenLinks

Lara de Brito is gekozen als lijsttrekker voor GroenLinks. De leden van GroenLinks stemde woensdag unaniem en met luid applaus voor Lara de Brito als lijsttrekker van GroenLinks.

Kerstactie Vluchteling Onder Dak Wageningen

Vluchteling Onder Dak (VOD) organiseert een kerstpakketten actie voor haar cliënten. In deze donkere tijd is het fijn om tijdens kerst een lichtpuntje te hebben! Jij kunt hieraan bijdragen.

PvdA Renkum kiest voor ervaring. Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen maart 2018.

De leden van de PvdA in Renkum hebben hun kandidatenlijst opgesteld. Er is gekozen voor ervaren mensen op de eerste twee plaatsen: Alle dorpen zijn vertegenwoordigd en veel maatschappelijke instellingen komen bij elkaar in de lijst. Er is een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen.

Twee kerstnachtdiensten in Renkum

In de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat in Renkum wordt zondag 24 december weer de traditionele Kerstnachtdienst gehouden. Het is voor het eerst een gezamenlijke Kerstnachtdienst van de Gereformeerde en Hervormde kerken van Renkum en Heelsum.

Mooie tuinen vallen in de prijzen!

Mooie tuinen vallen in de prijzen!

Leerlingen Dorenweerd College onderzoeken topsportprestaties bij Papendal

In het kader van het talentuur Onderzoeksvaardigheden brachten tien leerlingen van het Dorenweerd College vorige week een bezoek aan sportcentrum Papendal. Gedurende een periode van ongeveer acht weken onderzoeken deze leerlingen topsportprestaties.

Geprikkeld worden op de 'grote' school

In het kader van 'een soepele overgang' zijn de groep 8 leerlingen van de plusgroepen van diverse basisscholen in Zetten en omgeving gestart met 13 bijeenkomsten op het Hendrik Pierson College (HPC).

Pagina's