• Hoofdlocatie Kinderopvangcentrum de Speelboerderij te Heelsum

Tv-Opname RTL4 Lifestyle Experience bij De Speelboerderij

16-11-2015, 15:50 | Lezersnieuws | J. van Deelen

Het TV programma RTL4 Lifestyle Experience heeft Kinderopvangcentrum De Speelboerderij in Heelsum uitgekozen voor een item over 'wat kinderdagopvang voor kinderen betekent'.

De bijzondere locaties van Kinderopvangcentrum De Speelboerderij en lovende ouders zijn voor RTL aanleiding geweest om voor Kinderopvangcentrum De Speelboerderij te kiezen. Het programma wil in beeld brengen wat kinderdagopvang voor kinderen betekent. Gebleken is dat kinderen uit de kinderopvang meer sociale vaardigheden hebben ontwikkeld en betere start maken op het basisonderwijs. Deze betere start komt met name omdat de structuur die een kinderdagverblijf biedt in veel opzichten lijkt op de structuur van het basisonderwijs in de onderbouw.

De tv-opnames vinden plaats op donderdag 19 november bij kinderdagverblijf De Speelboerderij in Heelsum. De uitzending van Lifestyle Experience bij RTL4 is gepland op zondag 27 december 2015 om 14:20 uur. De herhaling van deze uitzending staat gepland bij RTL 5 op zaterdag 2 januari 2016 om 15:10 uur.

Geïnteresseerden kunnen informatie krijgen via www.despeelboerderij.nl of 0317 351325.