• Halverwege de wandeling passeren de wandelaars het station van Arnhem

    Rob Wolfs

Wandel mee met de uitgever langs het Trolleypad

06-07-2017, 09:30 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 18 juli 2017, 13:00 tot 18:00

Locatie:

, Oosterbeek
Velp, bushalte Beekhuizenseweg
Oosterbeek

Op dinsdag 18 juli wandelt de uitgever het Trolleypad van Velp door Arnhem naar Oosterbeek! De wandeling start om 13.00 uur bij trolleybushalte Beekhuizenseweg in Velp, is ongeveer 15 kilometer lang en deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden: www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. Op dit moment treft de uitgeverij voorbereidingen voor een nieuwe wandelgids 'Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem' met stadswandelingen door de Gelderse hoofdstad. Om er voor te zorgen dat de beschrijvingen correct zijn controleert de uitgever alle wandelingen in het veld en u kunt mee!

De uitgeverij heeft inmiddels zo'n 40 wandelgidsen uitgebracht. Met de wandelgidsen 'Kroeglopers' en 'De mooiste boswandelingen van Nederland' won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. Deze kleine uitgeverij timmert behoorlijk aan de weg door elke maand een complete set wandelgidsen te verloten onder enthousiaste wandelaars.

De uitgevers controleren zelf alle routes uit de wandelgidsen in het veld en nodigen wandelaars uit om met hen mee te gaan. Op de website van de uitgeverij www.gegarandeerdonregelmatig.nl staat een agenda met de wandelingen voor de komende maand.