NIEUW bij JazzDance & More

24-08-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 25 augustus 2017, 10:04 tot donderdag 31 augustus 2017, 10:04

Locatie:

Hollandseweg 7, Wageningen
De Vlinder
Wageningen

Nieuw bij JazzDance & More

Wageningen - Op maandag 28 augustus start JazzDance& More in haar eigen dans- en balletstudio in de Vlinder aan de Hollandseweg 7 te Wageningen het nieuwe lesseizoen.

Het professionele team zorgt voor evenwichtige lessen met veel inzet, enthousiasme, professionaliteit, plezier en persoonlijke aandacht voor alle leerlingen, jong en oud. Nieuw is streetdance voor 18 jaar en ouder op maandag 19-20 uur. Bo geeft lessen in combinatie van het bekende jazzballet met moderne invloeden van streetdance en hiphop. Bij de kinderdans op woensdag wordt door Shanna terdege rekening gehouden met wat voor het jonge kind prettig en belangrijk is. Ze kunnen hun fantasie, muzikaal-, ruimte- en ritmegevoel ontwikkelen.

Bewegen is gezond en iedereen werkt aan zijn conditie, maar is je conditie aan verbetering toe? Heb je ooit al eens gedacht je conditie te verbeteren… maar je weet niet waar je heen moet of je bent niet tevreden? Gisela helpt je op weg met een volledig actief programma voor jong en oud op maandag, dinsdag en donderdag met een programma zonder zware machines op moderne muziek waarbij je al sportend aan je fitheid werkt.

Bij het klassiek ballet op donderdag en zaterdag geeft Farida les in de klassieke dans, ook op spitzen. Nieuw is het ADV klassiek ballet vanaf 6 jaar op zaterdag. Ook nieuw is op vrijdag Valerie met de lessen modernjazz. Reinbert neemt op dinsdag de selectieklassen onder zijn hoede. Met zijn danservaring en de juiste kennis van lesgeven worden leerlingen getraind en begeleid. Dansplezier en humor zijn belangrijke aandachtspunten in zijn lessen. Meer informatie is te vinden op www.jazzdance.nl of op Facebook bij jazzdancewageningen, info@jazzdance.nl maar bellen kan ook op 0317-421604.